Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Επιστολή του συμπατριώτη μας Βασίλη Ι. Κλή στον Πατριωτικό Σύνδεσμο Τρικολώνων

" Εύχομαι Καλή Επιτυχία στο νέο ΔΣ.
Εάν δεν κάνω λάθος και από όσα, λόγω της απουσίας μου, πληροφορήθηκα για τα τεκταινόμενα της Γενικής Συνέλευσης, δεν έγινε καμία αναφορά ή συζήτηση σχετικά με δράσεις του ΔΣ μετά τις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται από την δημιουργία του νέου Δήμου Γορτυνίας στον οποίο υπάγεται πλέον και η Στεμνίτσα.

Οι νέες αυτές συνθήκες καθιστούν προφανέστατα, επιτακτική την ανάγκη οργάνωσης σχεδιασμού και ανάληψης πρωτοβουλιών από πλευράς του Συνδέσμου, σε συνεργασία με τους συμπατριώτες που εκλέχθηκαν και συμμετέχουν στα όργανα του νέου Δήμου, προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη επιδίωξη και υπεράσπιση των θεμάτων που αφορούν την τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων και των αναπτυξιακών, του χωριού μας.
Θεωρώ ότι το νέο ΔΣ θα πρέπει να δημοσιεύσει σε επόμενα φύλλα της εφημερίδας, τις σκέψεις του και τις ανάλογες δράσεις, με την απαραίτητη τεκμηρίωση, που θα πρέπει να αναληφθούν από τον Σύνδεσμο προς την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Αυτό βεβαίως εάν υπάρχει κάτι τέτοιο στους στόχους του νέου ΔΣ.

Η ιστορία και η πορεία του Συνδέσμου έχουν να επιδείξουν πλήθος παραδειγμάτων που αποδεικνύουν ότι οι πρόγονοι μας λειτουργούσαν εμπράκτως με γνώμονα τον σχεδιασμό, την επιδίωξη και την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων και μάλιστα αναπτυξιακών, ασχέτως αν στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρξαν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Επίσης, με αφορμή την δημοσίευση των σχολίων του κ. Ροϊλού στα τελευταία φύλλα της εφημερίδας, όπου εκφράζει με διάφορους τρόπους την εκτίμηση και τον θαυμασμό του για τον πρώην Δήμαρχο-όπως βεβαίως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, θα ήθελα να γνωρίζω εάν υπάρχει η δυνατότητα δημοσίευσης στην εφημερίδα ανάλογων κειμένων που θα μπορούσαν να αποσταλούν είτε από εμένα είτε από άλλους συμπατριώτες και θα εκφράζουν την άποψη τους είτε για τον πρώην Δήμαρχο είτε για άλλα θέματα. Είναι προφανές ότι ο ελεύθερος δημόσιος διάλογος καταπολεμά τον σκοταδισμό.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Βασίλειος Ιωάν. Κλής "

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Βασίλη,
    Με αφορμή την επιστολή σου θα επιθυμούσα και εγώ ο πατριωτικός σύνδεσμος να ανακοινώσει έντυπα η ηλεκτρονικά εάν, μπορεί στα πλαίσια πάντα των κανόνων σεβασμού και ευπρέπειας και ονομαστικά , ο κάθε πατριώτης να δημοσιεύει τις απόψεις του η τις προτάσεις του σχετικά με θέματα που απασχολούν το χωριό μας και τους συμπατριώτες η ακόμα και γενικότερα θέματα που απασχολούν το νέ ο δήμο μας και ευρύτερα την περιοχή μας .
    Ελπίζω σήμερα που συνεδριάζει το συμβούλιο να ληφθεί κάποια απόφαση και να ενημερωθούν τα μέλη του συλλόγου.
    Με εκτίμηση
    Νίκος Αγγελακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή